PREPARATIUS

A menys de 48 hores per marxar, acabem de ultimar els preparatius per mirar de deixar les maletes fetes. Llistes, gels, maltos, sabates, paravents, gorres, cremes, secador, pintallavis, gomina... esperem que haguem pensat en tot! 

Hem tirat un parell de fotos com si fóssim corredors bons mentre preparen el material i els gels, sobretot els gels, que suposem ja ens faran una bona falta...

El Dijous serà un dia llarg de viatge, ja que l'avió surt a les 13.30 de Reus i arribem a l'aeroport de Memmingen, que avui ens han dit que està a 300 Km de la sortida, a les 15.30.  Per arribar a Ruhpolding, tenim una tirada de 4 o 6 hores en tren depenent de quin agafem. Per poc que poguem treure les maletes ràpid, agafarem tren que surt de l'aeroport a les 15.48, per arribar al poble a les 19.42. Sinó haurem de agafar el tren de les 16.50 i arribar a Ruhpolding a les 22.42.



L'altre dia vam descobrir que hi ha uns vídeos que fan el recorregut virtual de les etapes, aquí hi ha el de la 2a Etapa.



Ja hi ha moltes ganes de començar a córrer!


Esperem que quan tornem a escriure alguna cosa ja ho fem des d'Alemanya!

Fins aleshores...


Salut i Fusta!

P.D. El company Arnau Jaumira m'ha avisat que hi havia aquest enllaç a internet que parla sobre nosaltres i d'una parella de Manlleu que també fa la cursa. Hurra, ja sóm mediàtics! 

 

7 comentaris:

  1. Penseu a agafar els flams de mató! És important que el xic se senti com a casa perquè el seu rendiment sigui òptim!
    A veure si ens veiem avui...

    ResponElimina
  2. Ja hi hem pensat! Els tenim a dins de la maleta. Els farem servir per subornar als de l'organització en cas que no arribem a algun control...

    ResponElimina
  3. Nois... potser que poseu unes fotos de vosaltres, no?
    Mes que res per que qui entri al blog us pugui identificar.

    Va, que Dios reparta suerte!

    ResponElimina
  4. Per cert!
    Hi ha 34 equips d'Espanya.
    He vist que hi ha uns de Manlleu, d'Olessa de Montserrat, de Berga, d'Igualada, de l'Empordà, un pilot d'Ourense, de Vigo i Pontevedra...
    No farem cagarela, oi nois?

    ResponElimina
  5. Dues preguntes:
    Els gels amb el núm. 3 són "coups de fuet"? i això de rgeneration que nasos és?
    Va que això ja es va animant. Amb dos dies ja heu mltiplicat per 3 el núm de seguidors.

    ResponElimina
  6. Els gels 3 no son "coups de fuet" sinó que és una marca similar q es veu que sempre es copien, però es similar. Els 3 es veu que et foten una ventellada que fan tirar a un coix i tot(per si anem molt apurats),i els n.1 són per anar fent, que en pots prendre 1 cada dia.

    I lo del regeneration, és un recuperador muscular que ens van dir que anava molt be. Just quan acabes l'etapa te'l prens i ajuda molt de cares a l'andemà. A més aquest a més de recuperador muscular, també allarga el penis.
    (sembla que entengui molt de gels i recuperadors, però no, només he reproduit el que ens va dir el de la botiga...)

    P.D. 1- Cesc ets un observador! 2- Don Manué, mentre acabem ja estarem contents, no ens fotis pressió abans de marxar de Torelló ja...

    ResponElimina
  7. Ara ja ens ho creiem que heu anat a la cursa. <per fi hem vist les fotos. Molta sort i una mà a la cartera.

    ResponElimina